Chambre Séparée

Dryckesprovning, privat middag eller viktigt lunchmöte? I vårt Chambre Séparée har vi plats för upp till 12 personer och det går att boka för ditt ändamål. Hör av dig till restaurangen för mer information och bokning.   Tel: 054 - 12 02 60

Beställ Catering

Nu har vi gjort det lite lättare för er att beställa sallader, pizza, fantastiska bufféer, tårtor, bröd och middagar. På vår nya cateringsite hittar ni det mesta för alla tillställningar! Här kan ni äntligen beställa vår Napolitanska pizza eller alla våra nya sallader från caféet och hämta om 1 timme! Hela vårt sortiment hittar ni här https://shop.br-olssons.se/ Varmt välkomna med er beställning.

Vin AW

Datumen för 2021 presenteras inom kort... Prova 4 noga utvalda viner tillsammans med våra sommelierer som kommer att gå runt vid borden och guider genom dem. Njut av en trevligare torsdag tillsammans med oss. Pris 195kr, till det serveras något gott från köket för 99kr. Vi ses på Olssons Bazar och självklart har vi gott om avstånd mellan borden. Boka bord i tid!  

Presentkort

Ge bort en smakfull upplevelse till någon du tycker om. Vårt presentkort gäller på alla våra restauranger i Karlstad och Arvika, samt café. Men även på våra event och festivaler! Ett perfekt presentkort till den som älskar en god bit mat med spännande viner, myllret i ett publikhav eller nybakade bakverk från vårt hantverksbageri. 

  • Presentkorten sälja online och på alla våra restauranger. Välj att få kortet digitalt eller skickat fysiskt, leveranstid 1-3 arbetsdagar. 
 

Dagens Lunch

Måndag 11 Januari är det premiär för dagens lunch i vårt café. Vår köksmästare Robin Hansson lagar dagens rätt måndag-fredag. Pris 99kr, avhämtning 85kr.