Smakfulla upplevelser

Tårtor & bakverk

Alla älskar vi bullar! Hos oss finns det alltid färska bullar för alla tillfällen. Om du hellre vill ha en läcker kondisbit så har vi självklart det också. Vi har ett stort utbud av tårtor för alla tillfällen.  Allt ifrån klassiska tårtor till våra spännande moussetårtor med noggrant utvalda smakkombinationer.

Tårtor

Till vilket tillfälle den än är så har vi alltid en tårta som passar. Välj mellan flera klassiska varianter eller våra spännande moussetårtor med härliga smakkombinationer. Hallon- och passionstårtan var Bageriets första moussetårta och den är också den mest populära än idag!

Beställ online eller boka på 054 12 02 61.

Våra bullar

Våra bullar bakas helt från grunden i vårt bageri. När våra bagare gör bullar, bakas det med kärlek. På toppen penslas alla våra bullar med sockerlag. Våra bullar är fluffiga och goda. Ett fint hantverk!

Visste ni att vi har ett veganskt alternativ till den vanliga bullen? Det är vi väldigt stolta över!

Bakverk

Hos oss finns något för alla! Vi erbjuder ett stort sortiment av bakverk. Det finns något för alla smaker och många allergivänliga alternativ. Vi har ett flexibelt sortiment och även du som vill ha ett veganska alternativ, laktosfritt, äggfritt, nöt- och mandelfritt eller utan tillsatt gluten, kan hitta mycket gott att äta.

Vårt utbud

Bullar

Kardemummasnurra med pumpafrön 32 kr
Kardemummasnurra med äpplecrumble 32 kr
Kanelbulle 30 kr
Kardemummabulle 30 kr
Vaniljkringla 30 kr
Blåbär och vaniljbulle 32 kr
Hallon och vaniljbulle 32 kr
Kardemummalängd 70 kr
Kanellängd 70 kr

Kondisbit

Chokladdröm tårtbit 49 kr
Limemousse tårtbit 49 kr
Chokladboll 29 kr
Morotskaka bit 45 kr
Passions- och hallonmousse tårtbit 49 kr
Knäckflarn 29 kr
Kokostosca 45 kr
Chokladtryffel 45 kr