Smakfulla upplevelser

Catering

I alla tider har människor samlats kring mat. Smaker som är bekanta och spännande. Dofter som omfamnar sorlet av glasklirr, skratt och musik. Ett välkomnande tilltugg när gästerna anländer, det stora middagsbordet och den avslutande desserten. Mingel, festligheter, studentfirandet eller andra ögonblick att minnas. Vi lagar mat för en smakfull upplevelse och du bestämmer om vi ska leverera till er, eller om du vill hämta själv.

 

Webbshop catering

En buffé för varje smak

Bufféer

Vi erbjuder alltid ett stort urval av bufféer som passar till alla tillställningar och smaker. Beställ snabbt och enkelt på hemsidan och välj om du vill få den levererad eller hämta själv på Olssons Bazar. Oroa dig inte för maten, vi har allt ni kan tänkas behöva för en lyckad tillställning.

Smakfulla och fräscha

Sallader

Goda sallader är perfekt som lite lättare mat till mötet, konferensen eller ert evenemang. En riktigt god sallad ger dig energi och tillräckligt med vitaminer för att klara dagen. Vi gör våra goda sallader med färska råvaror och en stor nypa kärlek. Bröd från vårt bageri och smör ingår självklart i alla sallader.

Tårtor för alla tillfällen

Tårtor

Vi har ett brett utbud av tårtor för alla tillfällen. Allt ifrån klassiska tårtor till våra spännande moussetårtor med noggrant utvalda smakkombinationer. Beställ er tårta i vår webbshop eller ring direkt till caféet på 054-12 02 61.

Ett smakfullt möte

Lunchrätter

Lunchmöte, arbetslunch, kundlunch, inspirationslunch. Vi levererar våra lunchrätter i portionsform eller bufféform från Olssons Bazar till hela Karlstad med omnejd. Till alla lunchmenyer ingår sallad och bröd från vårt bageri.