Smakfulla upplevelser
Bazar Bar & Restaurang

Restaurang

Välkommen till vår vinbar och restaurang med ett fint läge i Inre Hamn i Karlstad. Vi jobbar hårt varje dag för att du som gäst ska få en fantastisk mat- och vinupplevelse.  På sommaren letar sig solen in på uteserveringen som har utsikt över hamnen och vattnet. Inomhus väntar smakupplevelser och ett skönt häng i en avkopplande miljö. Hos oss får du vällagad mat från grunden, en modern vinlista, sköna cocktails, puls och våra napolitanska hantverkspizzor. 

Meny Bazar Bar & Restaurang
Smakfulla upplevelser

Meny

Vår köksmästare Robin Hansson är kreatören bakom maten som serveras på Bazar Bar & Restaurang. Livet i stort inspirerar Robin, allt från möten med människor, resor eller vyer av starka färgkombinationer. I sitt huvud skriver han nya recept, åker hem och provlagar rätter som sedan sammanfattas i en meny bestående av grymma smakkombinationer och kreativa upplägg. På vår meny finns något för alla smaker.

Star Wine List
Star Wine List

För oss är vin en livsstil

Mycket tid läggs på att hitta intressanta viner runt om i världen och det har resulterat i en extremt modern vinlista med ca 200 viner. Som ett bevis på vår kompetens inom vin har vi blivit listade i Star Wine List och är i gott sällskap bland världens bästa vinbarer och vinrestauranger. För oss är vin en livsstil, både på och utanför jobbet.

Hygge AW
Afterwork

Afterwork på Bazar

Varje fredag har vi Hygge Afterwork med bra priser i baren och vår Napolitanska pizza. Våra vintorsdagar tar en paus för sommaren och kommer tillbaka i september.

Lunchbuffé

Lunchen serveras måndag–fredag klockan 11.30–14.00

Njut av vår populära lunchbuffé som alltid består av en kött-, en fisk-, en vegetarisk rätt , vår napolitanska pizza och en stor salladsbuffé. Efter maten kan du unna dig något gott från vår dessertbuffé.
Pris: 139 kr/person.

Välkommen!

Napolitansk pizza Bazar
Äkta hantverk

Napolitansk Pizza

Äkta hantverk ligger bakom vår napolitanska pizza. Pizzorna bakas med ett speciellt mjöl som vi köper från Italien. De gräddas sedan i vår vedeldade napolitanska pizzaugn. Hos våra leverantörer väljer vi ut de bästa charkbitarna och skivar allt själva för att vi ska få ett så bra resultat som möjligt. Hantverk, kunskap och en stor portion kärlek – där har ni ingredienserna till våra napolitanska pizzor.