Smakfulla upplevelser
Bazar Bar & Restaurang

Restaurang

Välkommen till vår vinbar och restaurang med ett fint läge i Inre Hamn i Karlstad. Vi jobbar hårt varje dag för att du som gäst ska få en fantastisk mat- och vinupplevelse.  På sommaren letar sig solen in på uteserveringen som har utsikt över hamnen och vattnet. Inomhus väntar smakupplevelser och ett skönt häng i en avkopplande miljö. Hos oss får du vällagad mat från grunden, en modern vinlista, sköna cocktails, puls och våra napolitanska hantverkspizzor. 

Smakfulla upplevelser

Meny

Vår köksmästare Therese, en av kreatörerna bakom maten på Olssons Bazar, hittar inspiration världen över med ledorden ”Eld och pizza.” Hon har ett stort intresse för kött och mörning, vilket hon nu integrerar mer i vår restaurang. Maten hos oss erbjuder en kombination av grillade, rökiga toner med fräschhet och lätthet. På vår meny finns något för alla smaker.

Star Wine List
Star Wine List

För oss är vin en livsstil

Mycket tid läggs på att hitta intressanta viner runt om i världen och det har resulterat i en extremt modern vinlista med ca 200 viner. Som ett bevis på vår kompetens inom vin har vi blivit listade i Star Wine List och är i gott sällskap bland världens bästa vinbarer och vinrestauranger. För oss är vin en livsstil, både på och utanför jobbet.

Napolitansk pizza Bazar
Äkta hantverk

Napolitansk Pizza

Äkta hantverk ligger bakom vår napolitanska pizza. Pizzorna bakas med ett speciellt mjöl som vi köper från Italien. De gräddas sedan i vår vedeldade napolitanska pizzaugn. Hos våra leverantörer väljer vi ut de bästa charkbitarna och skivar allt själva för att vi ska få ett så bra resultat som möjligt. Hantverk, kunskap och en stor portion kärlek – där har ni ingredienserna till våra napolitanska pizzor.