Vi är den folkliga och dynamiska mötesplatsen med garanterat trevligast barhäng. Njut av snacket och pulsen i stans största bar med brasserie och lounge, upplev maten och gemenskapen i vår 990 kvm stora restaurang

eller på vår uteservering med 450 kvm kvällssol. I vårt kök är det fokus på riktigt bra käk. Vi serverar allra helst sharing plates så att du och dina kan umgås, plocka och bli mätta från samma tallrikar.

Den bästa upplevelsen är den du delar med någon annan.

På Olssons Bazar är det kontantfritt. I baren och restaurangen gäller kort eller Swish - 123 122 76 77.

KÄKET OCH VINET

Grillat och pizza tar mest plats i vår meny. Smaka bland annat på kolgrillat eller lågtempat kött och välj mellan klassisk sharing, medelhavets sharing, eller efter säsong som delas vid bordet. Testa Bazars egna varianter på klassiska rätter eller dela på våra grymma Napolitanskapizzor.

Vårt vinsortiment är brett och kommersiellt. De tidlösa franska, italienska och spanska vinerna kombineras med nya världens mest intressanta vinområde - Kalifornien. Viner från Rhonedalen passar perfekt till grillat och självklart serveras italienskt vin till pizzan. Vi hoppas att du och dina får en smakfull stund hos oss.